зустріч з Олександром Рудковським та презентація його книги «Пирятинщина в голодні післявоєнні роки 20 століття»

18 липня в Пирятинській публічній бібліотеці відбулася неординарна та змістовна зустріч з Олександром Рудковським та презентація його книги «Пирятинщина в голодні післявоєнні роки 20 століття».
Книга містить документальні свідчення очевидців, розповіді про судові справи за крадіжку п’яти та більше колосків з полів Пирятинщини, загальний економічний стан Пирятинського району в післявоєнні часи. Причини голоду.
Цю зустріч організували голова дискусійного клубу «Логос», який діє при бібліотеці та продовжує свою роботу після 4-х місячної перерви, Руслан Поїденчук та бібліотекар Алла Кабушка. На зустріч запросили автора книги Олександра Анатолійовича, який дуже цікаво розповів про факти зі своєї книги та що надихнуло його на написання. Своїми враженнями про книгу поділився член Національної спілки письменників України Микола Сенчило, який пережив голод 1947 року, Василь Миленко розповів про життя своїх батьків в ті часи. Ольга Гурба розповіла про цікаві факти того часу та запропонувала видати нову велику книгу про історію Пирятинщини. Олександр Вовк доповнив виступи та зробив невеличку презентацію по своїй книзі «Історія та сучасність залізниці на Пирятинщині». Привітала Олександра Рудковського та побажала успіхів у написанні книг директор публічної бібліотеки Юлія Бойко, вручила невеликий подарунок. Всі члени клубу за участю автора жваво обговорювали нарис. Закінчився захід дружним чаюванням з цукерками, печивом, пирогом та щирою розмовою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *