День родини

Батько і мати – два сонця гарячих,
Що нам дарують надію й тепло,
Батько і мати у долі дитячій
Так необхідні, щоб щастя було!

8 липня в Україні відзначається День родини .

Рід, родовід, родина, рідня…Слова одного кореня, які в Україні споконвіку вважаються святими. Саме з сім`ї починається земне життя людини. Тут вона здобуває свій перший досвід спілкування зі світом, звідси робить свої перші кроки, тут пізнає перші цінності життя, вчиться шанувати батька, матір, свій рід, любити землю, де народилася, берегти пам’ять свого роду.
З нагоди цього свята в фоє Культурно-громадського центру відбувся родинний вогник «Рідна домівка, рідна сім’я – ту виростає доля твоя». Організатор та ведуча свята бібліотекар 1-ї категорії відділу обслуговування – Алла Кабушка запросила на свято три родини. Родина Гурлай – мама Марина В’ячеславівна представила своїх трьох чарівних доньок Юлію, Анастасію та маленьку Поліну, розповіла про свою родину. Родина Плошко – мама Юлія Володимирівна представила своїх синів Володимира та Артема, розповіла про свою родину. Родина Мілєнтєвих – мама Алла Германівна представила свого сина Володимира та розповіла про свою родину.
Привітали родини з чудовим святом та вручили подарунки начальник міського відділу культури та туризму Олена Гуленко та директор публічної бібліотеки Юлія Бойко. Трав’яні чаї сім’ї одержали від Національного природного парку «Пирятинський».
На адресу всіх родин звучали пісні про маму, родину, у виконанні Аліни Загреби та віршовані привітання від місцевої поетеси Ніни Козаченко.
По закінченні заходу прозвучала пісня від родини Гурлай у виконанні Анастасії Коваленко.
Для наших родин представлена виставка-інсталяція «Тепло сімейного вогнища», представлені сімейні фото з архівів запрошених родин та виставка власних виробів Марини Гурлай і Анастасії Коваленко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *