А що у банці

🥒🍅🫙 У Харківецькій сільській бібліотеці-філії відбулося засідання жіночого клубу ,,Ластівка”, на якому проведено парад порад ,,А що у банці? ” Ніде кулінарна майстерність не наблизилась до алхімії настільки, як в заготовках на зиму! Не просто зберегти продукти їстівними, а й змінити їх смак в кращу сторону – справжнє мистецтво, яке потребує майстерності, акуратності і бездоганного дотримання технологій. Бібліотекар Юлія Іщенко розповіла про історію розвитку консервування, де та як правильно зберігати заготовки, зачитала цікаві факти щодо солінь, варення та процесу консервування. У домашніх умовах, без сумніву, виходять найсмачніші заготовки на зиму, адже це найкращий спосіб зберегти літо в банці. Присутні обмінялися власними цікавими та перевіреними рецептами солінь, кетчупів, овочевих ассорті, аджики, варення, джемів та інших смаколиків. Залишилось тільки зробити консервовані заготовки, щоб потім взимку смакувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *