АКЦІЯ “Подаруй бібліотеці книгу”


Пирятинська публічна бібліотека щиро і безмежно вдячна нашому земляку Сергію Дзюбі за подаровані книги! Ми впевнені – вони обов’язково знайдуть свого читача і стануть важливою частинкою нашого фонду. Така увага до бібліотеки радує та надихає і читачів, і працівників. З нетерпінням чекаємо на зустріч з письменником.


Акція “Подаруй книгу бібліотеці” триває!📖
Дарування книг бібліотеці – це давня форма доброчинності та надійне джерело поповнення книжкового фонду. Приємно,що є люди,які підтримують цю добру традицію!❤
🎁Сьогодні в Куріньківській книгозбірні справжнє свято!🎁 Ми знову отримали багато чудових видань в дарунок! Це 104 книги, на різноманітну тематику, для дорослих читачів та 35 цікавих ілюстрованих книжечок для дітей. Обов’язково проведемо розпаковку і проінформуємо по кожній посилочці окремо!
А поки що, висловлюємо величезну подяку нашим дарувальникам і будемо вдячні всім, хто візьме участь у цій акції!📚🎁❤
Друзі, у Водохресний Святий вечір бажаємо тільки всього світлого, чистого і справжнього! Добра, миру, сонця в оселях і в усьому світі!🕊

За сприянням активного користувача Публічної бібліотеки, а саме Олени Гуленко, сільськім бібліотекам-філіям Пирятинської публічної бібліотеки подаровано 101 примірник 6 цікавих книг про історію України, які написала Настя Мельниченко – дитяча письменниця та журналіст.

У День захисту дітей Пирятинська публічна бібліотека отримала дитячі книжечки від видавця Василя Гутковського, письменниці Оксана Думанська та художниці Катерина Немира. Дякуємо за добрі серця цих людей! Миколчині сни – це історія про маленького хлопчика. Отож й ілюстраторами книжки стали діти – учні Катерини Немири. По закінченню карантину запрошуємо пирятинських дітлахів до диятчої бібліотеки (2 поверх) – познайомитися з пригодами Миколки. Книги для дорослих авторства Катерини Немири можна взяти у бібліотеці для дорослих (на 1 поверсі).


 
Даруючи іншим – стаєш багатшим Радісно та приємно жити серед людей, що мають добрі серця. Днями Україна відзначила свято волонтерів. Та хіба можна вписати усі імена у безкінечний список людей, які роблять наш світ кращим! Знаково, що саме 5 грудня у Пирятинську публічну бібліотеку завітав місцевий житель, підприємець, небайдужий до культурного життя нашої громади – Андрій Тристан. Приніс із собою цілу коробку новесеньких книг сучасних авторів як подарунок бібліотеці. “Надихнула мене на це дружина. Вона сама захоплюється літературою і дуже переживає за те, що люди стали менше читати. Книги ми вибирали разом, такі, щоб підійшли на різні смаки”. Андрій говорить, що робити добрі справи для тих, хто цього потребує, – вже традиція в їхній родині. Публічна бібліотека вдячна за презент і очікує нових читачів.